George Copos nu mai are viata cu suporterii Rapidului. Plecarile lui Razvan Lucescu si ale unor jucatori importanti, precum Badoi si Zicu, i-au facut pe fanii echipei de langa Podul Grant sa nu il mai doreasca pe patron. „Copos nu se gandeste
George Copos nu mai are viata cu suporterii Rapidului. Plecarile lui Razvan Lucescu si ale unor jucatori importanti, precum Badoi si Zicu, i-au facut pe fanii echipei de langa Podul Grant sa nu il mai doreasca pe patron. „Copos nu se gandeste decat la buzunarul propriu. Nu iubeste Rapidul! Nu va mai avea liniste pana nu va pleca!“, au promis giulestenii. Fostul vicepremier a avut o reactie „blajina“, incercand sa contracareze furia fanilor cu vorba buna. „Nu inteleg aceste rautati. Daca ar sti ei cate nopti nu dorm pentru ca ma gandesc cum sa fac din Rapid cel mai puternic club... Am convingerea ca vom rezolva toate problemele intr-un mod civilizat“, a spus Copos.

Rapidul traverseaza din nou o perioada foarte tensionata. In timp ce Steaua si Dinamo s-au intarit cu fotbalisti cu nume, echipa de langa Podul Grant a pierdut jucatori importanti, plus pe antrenorul Razvan Lucescu. In schimb, i-a adus pe Boya si Bozovic, doi fotbalisti despre care nu se stie nimic, si pe Stefan Grigorie, care nu si-a gasit locul nici la Dinamo, nici la Timisoara. Acestea sunt circumstantele care ii fac pe suporterii giulesteni sa initiez e o ampla campanie de protest fata de George Copos. Principala acuzatie care i se aduce patronului giulestean este ca urmareste doar prosperitatea personala, si nu interesul clubului. „Copos nu iubeste Rapidul, se gandeste numai la el. De aceea trebuie sa plece. Nu va mai avea liniste cu noi pana nu isi va lua talpasita“, au spus suporterii, care pregatesc „ofensiva“. Fostul vicepremier a mai avut probleme serioase cu suporterii doar in vara lui 2005, cand l-a demis pe Razvan Lucescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.