Recentul anunt al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii privind un asa-zis acord al Justitiei referitor la scoaterea icoanelor din scoli face parte dintr-un scenariu prin care se urmareste distrugerea credintei si compromiterea Biseri
Recentul anunt al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii privind un asa-zis acord al Justitiei referitor la scoaterea icoanelor din scoli face parte dintr-un scenariu prin care se urmareste distrugerea credintei si compromiterea Bisericii Ortodoxe Romane.

Problema interzicerii icoanelor in scolile romanesti este readusa ciclic in atentia opiniei publice. Cum aratam si cu alte prilejuri, ea face parte dintr-un plan mai amplu, ce cuprinde in fond actiuni ofensive ale unor grupuri minoritare care, sub pretextul unor drepturi democratice, ataca morala crestina si Biserica, in special, Biserica Ortodoxa Romana. Protestele amplasarii Catedralei Mantuirii Neamului in Parcul Carol, precedentele actiuni de eliminare a simbolurilor crestine din scoli si paradele homosexualilor organizate in capitala Romaniei sunt doar cateva exemple care probeaza cele afirmate mai sus.

Ca avem de-a face cu o campanie bine orchestrata o demonstreaza implicarea in aceste actiuni a unor institutii, asociatii, organizatii ale asa-zisei societati civile, precum si mijl oacele profesioniste pe care acestea le folosesc pentru a manipula opinia publica si presa: dezinformarea, folosirea unor date si informatii reale, alaturi de date si informatii false etc.

Cum poate fi caracterizat altfel decat manipulare anuntul conducerii Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), facut acum cateva zile catre agentiile de presa, in care se spunea ca justitia s-a declarat „de acord“ cu recomandarea nr. 323/2006 a acestei institutii privind eliminarea din scolile publice a simbolurilor religioase, de vreme ce decizia Curtii nu este definitiva?

Conform anuntului respectiv, Curtea de Apel Bucuresti ar fi respins ca neintemeiata contestatia Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, la recomandarea citata.

O actiune premeditata, o comanda a unor cercuri interesate
Pentru informarea corecta a cititorilor, trebuie spus ca decizia in cauza a mai fost contestata si in alte procese, aflate la aceasta data pe rol la Curtea de Apel Bucuresti, si ca Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului va merge mai departe cu procesul, decizia Curtii de Apel invocata de CNCD aflandu-se la prima instanta si, deci, supusa cailor legale de atac.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.