In doua saptamani, pe 45 de artere de circulatie din Capitala, soferii vor putea circula cu viteza maxima de 60 de kilometri pe ora. Aceasta decizie a fost luata in cadrul sedintei de joi a Comisiei de Sistematizare din cadrul Primariei Capitalei, l
In doua saptamani, pe 45 de artere de circulatie din Capitala, soferii vor putea circula cu viteza maxima de 60 de kilometri pe ora. Aceasta decizie a fost luata in cadrul sedintei de joi a Comisiei de Sistematizare din cadrul Primariei Capitalei, la propunerea Brigazii de Politie Rutiera. Propunerea a fost facuta pentru a se mai descongestiona traficul infernal din Bucuresti. Limita maxima de 60 de kilometri pe ora se va aplica pe urmatoarele artere: Soseaua Bucuresti - Ploiesti - B-dul Kiseleff - B-dul Lascar Catargiu - B-dul Gheorghe Magheru - B-dul Nicolae Balcescu - I.C.Bratianu - B-dul Dimitrie Cantemir - Calea Serban Voda; B-dul Aerogarii - Str. Av.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.