Starleta Playboy Pamela Anderson a vizitat Finlanda, zilele acestea, impreuna cu tatal sau, pentru a-si redescoperi radacinile. Unul dintre bunicii ei este finlandez. In timpul vizitei, Pamela a ajuns la concluzia ca vrea sa-si onoreze tara de origi
Starleta Playboy Pamela Anderson a vizitat Finlanda, zilele acestea, impreuna cu tatal sau, pentru a-si redescoperi radacinile. Unul dintre bunicii ei este finlandez. In timpul vizitei, Pamela a ajuns la concluzia ca vrea sa-si onoreze tara de origine si ca cea mai buna maniera de a face asta ar fi sa denumeasca noua sa afacere dupa una dintre regiunile tarii. Anderson planuieste sa deschida un lant de cluburi de striptease sub numele de Lapland.












Eddie Murphy are un copil cu Mel B, fosta Spice Girl

Un test ADN a confirmat ca actorul Eddie Murphy este tata fetitei lui Melanie Brown (Spice Girls), potrivit unui reprezentant al cantaretei, a anuntat revista "People" .
Brown, in varsta de 32 de ani, a nascut-o pe Angel Iris Murphy Brown in luna aprilie si l-a trecut pe Murphy ca tata fetei in certificatul de nastere, desi starul din filmele "Beverly Hills Cop" si "Dreamgirls" nu a recunoscut niciod ata paternitatea.
In cursul lunii iunie, presa a spus ca Murphy, 46 de ani, s-a supus unui test ADN, iar reprezentanta lui Brown, Liza Anderson, a declarat pentru "People" ca rezultatele, care confirma paternitatea lui Murphy, au fost inmanate cantaretei joi.Purtatorul de cuvant al lui Murphy a refuzat sa comenteze. Eddie Murphy si Mel B au inceput sa se intalneasca in iunie 2006, la doar doua luni dupa ce actorul s-a despartit, dupa sapte ani de mariaj, de Nicole, cu care are cinci copii. Actorul mai are doi copii, din relatiile anterioare. In septembrie 2006, Murphy se declara "indragostit nebuneste" de fosta cantareata de la Spice Girls, dar spunea ca "nu exista planuri de nunta".
Murphy a castigat anul acesta un Glob de Aur, pentru rolul din "Dreamgirls", pentru care a fost nominalizat si la Oscar, iar la ceremonie a fost insotit de noua sa partenera, Tracey Edmonds.
Mel B a facut parte din Spice Girls, grupul feminin britanic care s-a format in 1994 si a devenit cunoscut cu single-ul de debut "Wannabe". Printre melodiile celebre ale trupei se numara "Say You'll Be There", "Spice Up Your Life", "Mama" sau "Viva Forever". Spice Girls a vandut peste 533 de milioane de albume in intreaga lume.Cantareata mai are un copil, tot o fetita, Phoenix Chi, in varsta de opt ani, din mariajul cu Jimmy Gulzar.

Pete Doherty: “Cand o sa fiu curat, o sa ma casatoresc cu Kate Moss”

Solistul trupei britanice Babyshambles, Pete Doherty , vrea sa se casatoreasca, vara aceasta, cu supermodelul Kate Moss (foto), doar daca reuseste sa se mentina “curat”, departe de droguri. Solistul spunea ca “anul acesta, fara ace si heroina, ne vom casatori si voi fi de zece ori mai fericit decat oricare dependent de heroina”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.