La Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, joi seara, formatia „Simplu“ a facut cadou refugiatilor din Romania un show care a incalzit, peste masura, spiritele celor veniti sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Refugiatilor. „Mister
La Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, joi seara, formatia „Simplu“ a facut cadou refugiatilor din Romania un show care a incalzit, peste masura, spiritele celor veniti sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Refugiatilor. „Mister Originality“ s-a dansat pe mese.

Evenimentul nu a avut parte, la Bucuresti, cum era si firesc, doar de muzica autohtona marca Smiley si CRBL. Dand la o parte sobrietatea prezentatorului de emisiune de la B1 TV, „congolizza“ Mbela Nzuzi s-a lansat, cu formatia al carui sef este chiar sotul ei, Mbaki Makengo, intr-un concert inedit de cantece africane. Solista pentru trei ore de live cu trupa „Gloria“, Mbela a dovedit ca n-a uitat nimic din cultura continentului african. A avut, ce-i drept, si trei dansatoare - Isabelle, Helene si Jami - care au aratat, desculte, cum e sa slabesti un kilogram pe ritmurile naucitoare ale Africii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.