„Evenimentul caritabil al anului“, cum a fost numit, va fi transmis si de televiziunea nationala din Elvetia, care si-a dorit astfel sa sprijine strangerea de fonduri initiata de United Way Romania.

Mai multe companii elvetien
„Evenimentul caritabil al anului“, cum a fost numit, va fi transmis si de televiziunea nationala din Elvetia, care si-a dorit astfel sa sprijine strangerea de fonduri initiata de United Way Romania.

Mai multe companii elvetiene sponsorizeaza Gala Charity Dinner de pe 3 iulie de la Palatul Parlamentului, eveniment organizat de LA Entertainment Intl. si JW Mariott Grand Hotel Bucharest, in sprijinul fundatiei United Way Romania.

Din dorinta de a-i motiva pe semenii nostri la strangerea de fonduri in beneficiul celor defavorizati, cele doua companii, impreuna cu marele tenor si numeroase personalitati din Romania si-au unit fortele in crearea unui eveniment de excelenta. Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi redirectionate prin intermediul Fundatiei United Way Romania catre o serie de proiecte avand ca beneficiari copiii bolnavi, batranii uitati in azile, oamenii fara adapost si toti cei care au nevoie de ajutor.

Printesa Brianna Caradja si-a pus numele pe lista
Printre cei care si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: actorul Marcel Iures, Ivan Patzaichin, Gabi Szabo, Mihaela Radu lescu, ambasadoarea in Romania a fundatiei United Way, Elisabeta Lipa, cantareata Andra si iubitul ei, Catalin Maruta, creatorul de moda Catalin Botezatu, Andreea Banica, Ana Maria Ferentz. Ultima pe lista este printesa Brianna Caradja care a aflat prin intermediul nostru de evenimentul caritabil de pe 3 iulie si s-a aratat foarte incantata de idee. „Foarte buna aceasta idee. Am mai participat la evenimente caritabile si sustin din tot sufletul astfel de manifestari. Sunt intotdeauna binevenite si atat de multi oameni pot fi ajutati de cei care au multi bani in cont, dar mai ales un suflet mare.

Voi participa cu mare drag la Gala Charity Dinner si voi ajuta si eu atat cat pot“, spune printesa Caradja.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.