Situatia dramatica a stadioanelor si bazelor sportive de la noi, demolate pentru a se face loc diverselor afaceri lucrative a tot felul de „baieti destepti“, a ajuns si in atentia presei internationale. Astfel, doua prestigioase publicat
Situatia dramatica a stadioanelor si bazelor sportive de la noi, demolate pentru a se face loc diverselor afaceri lucrative a tot felul de „baieti destepti“, a ajuns si in atentia presei internationale. Astfel, doua prestigioase publicatii germane - Wirtschaftswoche si Der Spiegel - au consacrat, in editiile lor din 7, respectiv 18 iunie, cate un articol dedicat ofensivei asupra bazelor sportive din Romania.

De asemenea, „Gardianul“ a fost contactat si de o revista din Suedia, care a cerut sprijin intr-o documentare pe aceeasi tema. Reporterii de la „Der Spiegel“ si-au titrat textul: „Stadien im Ausverkauf“, adica „Stadioane la pret redus“, titlu cat se poate de relevant despre ceea ce se intampla azi cu bazele sportive din Romania. Macar acum autoritatile ar trebui sa ia masuri pentru oprirea dezastrului.

Situatia dramatica a stadioanelor si bazelor sportive de la noi, demolate pentru a se face loc diverselor afaceri imoiliare ale unor „baieti destepti&ldq uo;, a ajuns si in atentia presei internationale.

Doua prestigioase publicatii germane - „Wirtschaftswoche“ si „Der Spiegel“ - au consacrat, in editiile lor din 7, respectiv 18 iunie, cate un articol dedicat ofensivei asupra bazelor sportive din Romania. De asemenea, am fost contactati si de o revista din Suedia, care ne-a cerut sprijin intr-o documentare pe aceeasi tema.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.