Brasovul va fi gazda celui de-al patrulea festival al motociclistilor, asteptati sub Tampa din toate colturile lumii. Organizatorii au anuntat ca pun la bataie suma de 80.000 de euro, scopul evenimentului fiind acela de a convinge opinia publica de
Brasovul va fi gazda celui de-al patrulea festival al motociclistilor, asteptati sub Tampa din toate colturile lumii. Organizatorii au anuntat ca pun la bataie suma de 80.000 de euro, scopul evenimentului fiind acela de a convinge opinia publica de faptul ca motociclistii sunt oameni normali. Masurile de securitate vor fi drastice. Tulburentii vor fi fotografiati si interzisi de la toate evenimentele similare.

„Dorim ca sa schimbam mentalitatea oamenilor fata de motociclisti, pentru ca multi cred ca acestia sunt in niste gasti care se iau la bataie ca in filme sau se dedau la alte actiuni socante. Vrem sa aratam ca suntem oameni normali, civilizati si avem si noi familii si copii acasa“, a declarat Daniel Bujoreanu, presedintele clubului „Bull Bikers“ Brasov, unul dintre organizatori. Bujoreanu a recunoscut ca la editiile precedente au existat si momente mai neplacute, dar promite un spectacol de calitate pentru acest an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.