Prima semifinala a Campionatului European de Tineret, dintre Olanda si Anglia, a fost de un dramatism iesit din comun. Olandezii s-au impus, cu 13-12, in urma executarii loviturilor de departajare. In disputa de pe „Abe Lenstra” din Heer
Prima semifinala a Campionatului European de Tineret, dintre Olanda si Anglia, a fost de un dramatism iesit din comun. Olandezii s-au impus, cu 13-12, in urma executarii loviturilor de departajare. In disputa de pe „Abe Lenstra” din Heerenveen nu au impresionat numai egalarea de ultim moment a olandezilor sau numarul mare de penalty-uri executate, ci si episodul in care Steven Taylor a inscris desi abia putea sa puna un picior in pamant, fiind accidentat din timpul meciului, in ultimele minute fiind doar de design pe teren. Dupa zece lovituri de departajare de fiecare, a venit randul englezilor sa traga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.