Seara debuteaza cu episodul 7 din a doua serie a serialului „Neveste disperate“, pe TVR 1, de la ora 20.20. Susan gaseste felicitarea de Sf. Valentin printre lucrurile pe care Mike i le-a returnat, iar acesta refuza orice relatie de prie
Seara debuteaza cu episodul 7 din a doua serie a serialului „Neveste disperate“, pe TVR 1, de la ora 20.20. Susan gaseste felicitarea de Sf. Valentin printre lucrurile pe care Mike i le-a returnat, iar acesta refuza orice relatie de prietenie cu Susan. Karl, fostul sot al lui Susan, apare la usa ei, dupa ce s-a despartit de Edie. Cum Julie e plecata, cei doi desfac o sticla de vin si Karl marturiseste ca Edie l-a parasit dupa ce descoperise ca el inca mai pastra o fotografie cu Susan. Miscata de confesiunea lui Karl, dar si ametita din cauza vinului, Susan ajunge in pat cu el. Asa ii gaseste Julie, oripilata, dimineata. De la ora 20.00, pe Prima TV, incepe „Cronica carcotasilor“, ultima emisiune din aceasta vara. Pe Discovery, de la ora 22.00, programul „Meserii murdare“ prezinta episodul „Crescator de porci“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.