Patronul Politehnicii Timisoara a recunoscut ca se teme de razbunarea conducatorilor FRF, pe care i-a facut in repetate randuri infractori. „Imi e frica de ce se va intampla cu Poli, cu Ionut Lupescu la carma delegarilor de arbitri“, a s
Patronul Politehnicii Timisoara a recunoscut ca se teme de razbunarea conducatorilor FRF, pe care i-a facut in repetate randuri infractori. „Imi e frica de ce se va intampla cu Poli, cu Ionut Lupescu la carma delegarilor de arbitri“, a spus Marian Iancu.
Dupa mai multe atacuri violente indreptate impotriva oficialilor FRF, Marian Iancu a anuntat, ieri, ca este “speriat” de acestia si pentru binele echipei va ingropa securea razboiului. Asta nu l-a impiedicat sa lanseze mai multe lovituri indirecte, recunoscand ca se teme pentru soarta echipei in sezonul viitor, atat timp cat de delegarile arbitrilor se va ocupa Ionut Lupescu.

Scandalul legat de palmaresul lui Poli Timisoara a afectat la un moment dat intreg fotbalul romanesc. Faptul ca FRF nu punea in aplicare o decizie TAS, care ii dadea dreptatea lui Claudio Zambon, putea atrage suspendarea echipelor romanesti din toate competitiile organizate de forul continental. Dupa un razboi cu Ionut Lupescu, Adalbert Kassai si Mircea Sandu, Marian Iancu a facut cativa pasi inapoi in urma unei discutii cu autoritatile locale din Timisoara. Practic, conducatorii judetului si ai orasului nu doresc ca echipa sa aiba de suferit din cauza acestui scandal. “Nu o sa-i mai jignesc pe Sandu si Lupescu pentru ca au reusit sa ma 'sperie>>. FRF s-a prezentat ca o victima, obligata sa puna in aplicare decizia Tribunalului Sportiv de la Laussane. Recunosc, imi e frica de ce se va intampla cu Poli cu Ionut Lupescu la carma delegarilor de arbitri. Federatia ne-a si pedepsit, a exclus Timisoara de pe lista gazdelor meciului cu Olanda. Vom vedea ce trebuie facut pentru a feri echipa de eventualele razbunari. Noi vrem sa salvam imaginea FRF si de aceea nu mergem mai departe cu demersurile noastre, pentru ca, in cele din urma, intreg fotbalul romanesc ar putea avea de suferit. Orice conflict al meu cu FRF nu ar servi intereselor clubului. Daca am fi apelat la o instanta civila, clubul ar fi fost dezafiliat. Suntem intr-un fel de secta, in care daca vorbesti esti dat afara. Nu-mi face nicio placere sa ajut FRF, dar nu pot sa am alta pozitie, suntem la mana lor”, a declarat Marian Iancu.

'Palmaresul nu este al lui Zambon>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.