Reprezentantii Casei de Cultura a municipiului Sibiu, organizatorul concertului sustinut de Julio Iglesias la Sibiu, pe 16 iulie, au anuntat ca artistul a avut o multime de pretentii legate atat de conditiile tehnice de desfasurare a evenimentului,
Reprezentantii Casei de Cultura a municipiului Sibiu, organizatorul concertului sustinut de Julio Iglesias la Sibiu, pe 16 iulie, au anuntat ca artistul a avut o multime de pretentii legate atat de conditiile tehnice de desfasurare a evenimentului, cat si de cazare si transport.

„Artisii au tot felul de pretentii. Legat de hotel, vor intodeauna sa fie cazati in hotel de cinci stele. Acum avem Ramada (hotel de patru stele recent deschis in centrul Sibiului n.r.), ne putem descurca. Pretentiile tin de la simpla lor aducere la scena pana la ceea ce vor pe scena, si sunt totusi chestii care, pentru onorariul generos pe care-l platesti, pot sa le faca si managerii artistilor sau oamenii din staff.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.