Gigi Becali s-a plictisit de telenovela transferului lui Ifeanyi Emeghara si a declarat ca jucatorul poate sa ramana la Timisoara daca nu vrea la Steaua. „Nu o sa ma rog de toti papagalii care vin la ciugulit. Marian Iancu sa imi dea banii ina
Gigi Becali s-a plictisit de telenovela transferului lui Ifeanyi Emeghara si a declarat ca jucatorul poate sa ramana la Timisoara daca nu vrea la Steaua. „Nu o sa ma rog de toti papagalii care vin la ciugulit. Marian Iancu sa imi dea banii inapoi si terminam povestea”, a spus Becali, care nu l-a iertat nici pe impresarul jucatorului, Aurel Demian: „E un impresar de furnici si un mascarici”. La randul sau, Marian Iancu, patronul Politehnicii, spera ca nigerianul sa se inteleaga cu „ros-albastrii” pentru ca 1.200.000 de euro sa ramana in vistieria clubului de pe Bega.

Emeghara de la Politehnica Timisoara la Steaua s-a transformat intr-un adevarat circ. Impresarii jucatorului au fost acuzati de Gigi Becali, la B1TV, ca au cerut 120.000 de euro pentru a-l convinge pe nigerian sa semneze cu Steaua, in timp ce acestia sustin ca nici macar nu s-au vazut cu patronul din Ghencea, ci doar cu Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.