Mohammad Munaf (foto), detinut de armata americana in Irak si condamnat la moarte de un tribunal irakian pentru rapirea a trei jurnalisti romani, a sesizat Curtea Suprema a Statelor Unite pentru a incerca sa evite executia, au anuntat, marti, surse
Mohammad Munaf (foto), detinut de armata americana in Irak si condamnat la moarte de un tribunal irakian pentru rapirea a trei jurnalisti romani, a sesizat Curtea Suprema a Statelor Unite pentru a incerca sa evite executia, au anuntat, marti, surse judiciare citate de AFP, preluat de NewsIn.

In varsta de 51 de ani, Mohammad Munaf le-a servit ca ghid in Irak celor trei jurnalisti care au fost tinuti ostatici 55 de zile in 2005. La eliberarea lor, banuindu-l de complicitate cu rapitorii, armata americana l-a arestat.

Judecat de un tribunal irakian si condamnat la moarte, el va fi spanzurat imediat ce armata americana il va preda autoritatilor irakiene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.