Nationala feminina de handbal a Romaniei a avut noroc, ieri, la tragerea la sorti a grupelor Campionatului Mondial din Franta, din perioada 2-16 decembrie 2007. Nu atat grupa in care a picat, ci mai ales faptul ca a evitat in fazele superioare ale c
Nationala feminina de handbal a Romaniei a avut noroc, ieri, la tragerea la sorti a grupelor Campionatului Mondial din Franta, din perioada 2-16 decembrie 2007. Nu atat grupa in care a picat, ci mai ales faptul ca a evitat in fazele superioare ale competitiei nationalele Rusiei, campioana mondiala, Norvegiei, dubla campioana europeana, si a Frantei, tara organizatoare, face ca drumul fetelor lui Gheorghe Tadici sa fie netezit catre titlul mondial. Romania va face parte din grupa D, alaturi de Tunisia, China si Polonia, adversare, care, in mod normal, nu au nicio sansa in fata Romaniei. “Romania are un culoar favorabil spre grupa principala, dar si spre indeplinirea obiectivului, adica o clasare pe podium.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.