O retea internationala de falsificare de carti de credit, ai carei membri erau cetateni romani, a fost anihilata de comandamentul carabinierilor de lupta impotriva falsificarii de bani, in colaborare cu Departamentul teritorial de carabinieri din Ro
O retea internationala de falsificare de carti de credit, ai carei membri erau cetateni romani, a fost anihilata de comandamentul carabinierilor de lupta impotriva falsificarii de bani, in colaborare cu Departamentul teritorial de carabinieri din Roma, potrivit agentiei Adnkronos in pagina electronica. Membrii organizatiei internationale au fost arestati la Madrid, Marsilia, Montpellier, Gotheborg si Tarragona, in cadrul operatiunii „Clona“, desfasurata de autoritatile italiene in colaborare cu serviciile de politie din alte state europene, prin intermediul Europol. Persoanele arestate sunt cetateni romani, acuzati de clonarea si falsificarea a numeroase carti de credit si de debit. Potrivit paginii electronice a trustului de presa Mediaset, operatiunea s-ar fi soldat cu 42 de arestari.

Au muscat momeala
Anterior, agentia Adnkronos anuntase ca numai 15 romani ar fi fost retinuti in urma raidurilor politiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.