Agresorul nepotului lui Gigi Becali s-a predat ieri dimineata la Sectia 10 de Politie unde si-a recunoscut vina. El va fi cercetat pentru lovire si alte violente. Barbatul a mai spus ca va depune o plangere impotriva nepotului lui Gigi Becali, insa
Agresorul nepotului lui Gigi Becali s-a predat ieri dimineata la Sectia 10 de Politie unde si-a recunoscut vina. El va fi cercetat pentru lovire si alte violente. Barbatul a mai spus ca va depune o plangere impotriva nepotului lui Gigi Becali, insa nu a precizat care vor fi acuzatiile. Incidentul s-a petrecut marti, in jurul orei 10.40, in dreptul unei treceri de pietoni nesemaforizate de pe Bulevardul Unirii din Capitala. Nepotul lui Gigi Becali, Valentin Becali, aflat intr-un autoturism, s-a luat la cearta cu un barbat care incerca sa traverseze strada pe la trecerea de pietoni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.