Un roman aflat in arestul politiei spaniole a murit, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat peste balustrada, in sediul politiei din Canillas. El fusese arestat cu cateva ore inainte de incident, in cadrul unei operatiuni desfasurata in toate orasele
Un roman aflat in arestul politiei spaniole a murit, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat peste balustrada, in sediul politiei din Canillas. El fusese arestat cu cateva ore inainte de incident, in cadrul unei operatiuni desfasurata in toate orasele din Spania, cu scopul de a stopa falsificarea cardurilor precum si jafurile efectuate prin aceasta procedura. Barbatul era considerat seful unei bande de falsificatori de carti de credit, alaturi de el fiind retinute alte 20 de persoane, majoritatea romani. Luni, dupa -amiaza, acestuia ii fusesera citite drepturile si urma sa fie transferat cu o masina a politiei la Oficiul Central al Prizonierilor, la Moratalaz. El fusese incatusat si era condus de doi agenti, unul aflat in fata lui, iar celalalt in spate. Cand a ajuns la etajul al doilea al cladirii, romanul a fugit brusc la capatul holului, in dreptul treptelor si s-a aruncat in gol printre balustrada.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.