Cantareata Tori Amos vine in Romania insotita de o echipa de 18 persoane, printre care si sotul ei, Mark Hawley. Amos va sustine un concert pe 13 iulie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cel mai bun prieten al artistei, pianul personal Bosendorfer
Cantareata Tori Amos vine in Romania insotita de o echipa de 18 persoane, printre care si sotul ei, Mark Hawley. Amos va sustine un concert pe 13 iulie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cel mai bun prieten al artistei, pianul personal Bosendorfer model 290 Grand Imperial, construit la comanda, alintat „Bosey“, si care cantareste o tona, o va acompania pe aceasta in recital. Show-ul prin care artista isi promoveaza cel mai nou album, „American Doll Posse“, va dura aproximativ doua ore si se va desfasura pe o scena special amenajata pentru spectacol. Scenografia si regia de lumini au fost concepute exclusiv pentru turneul actual al cantaretei. Tori Amos este cunoscuta ca fiind o artista imprevizibila, regia spectacolului schimbandu-se de fiecare data.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.