Santander a vandut participatia de 1,79% detinuta la institutia de credit italiana Intesa Sanpaolo, pentru 1,206 mld. euro, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Santander a inregistrat un castig de 566 mil. euro in urma tranzactiei. Initial, Sant
Santander a vandut participatia de 1,79% detinuta la institutia de credit italiana Intesa Sanpaolo, pentru 1,206 mld. euro, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Santander a inregistrat un castig de 566 mil. euro in urma tranzactiei. Initial, Santander s-a opus fuziunii, aratand ca tranzactia ar subevalua Sanpaolo, dar s-a abtinut de la exprimarea unei pozitii in cadrul votului actionarilor. Grupul spaniol a mai vandut in decembrie 2006 un pachet de actiuni Sanpaolo, inregistrand un profit de 700 mil. euro.
Santander este implicat, alaturi de RBS si Fortis, intr-un consortiu care urmareste preluarea ABN Amro si divizarea celei mai mari institutii de credit olandeze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.