Grupul pentru Dialog Social a organizat, ieri, o intalnire de protest la sediul organizatiei din Calea Victoriei 120, unde s-au reunit artisti, cativa politicieni si oameni de cultura, toti pledand pentru mentinerea actualului sediu care risca sa fi
Grupul pentru Dialog Social a organizat, ieri, o intalnire de protest la sediul organizatiei din Calea Victoriei 120, unde s-au reunit artisti, cativa politicieni si oameni de cultura, toti pledand pentru mentinerea actualului sediu care risca sa fie dat Fundatiei Nationale pentru Tineret (FNT). Actiunea a beneficiat si de sprijinul clubului Green Hours si al Teatrului Luni, care isi au sediul in acelasi imobil. La actiune au participat si actori, muzicieni, care au venit pentru a sprijini Clubul Green Hours si Teatrul Luni. Presedintele GDS, Radu Filipescu, a explicat ca ordonanta de urgenta care prevede ca sediul GDS sa fie mentinut de organizatie si sa nu mai fie inclus in fostul patrimoniu al Uniunii Tineretului Comunist, ce urmeaza sa revina Fundatiei Nationale pentru Tineret, a trecut de trei ori prin Senat si de doua ori prin Camera Deputatilor si de fiecare data a fost respinsa. „Parlamentarii au facut o greseala si sper sa nu o mai repete in Camera Deputatilor“, a precizat Radu Filipescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.