Fiul finantatorului Universitatii Craiova este considerat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti juniori ai clubului oltean. Adita Mititelu poate face ca, intr-o zi, investitiile facute de tatal sau la Universitatea sa fie recuperate!

Ad
Fiul finantatorului Universitatii Craiova este considerat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti juniori ai clubului oltean. Adita Mititelu poate face ca, intr-o zi, investitiile facute de tatal sau la Universitatea sa fie recuperate!

Adrian Mititelu a inceput sa se realizeze nu numai in planul afacerilor. De aceasta data este vorba de performante la nivel familial. La doar 10 ani, Adrian Mititelu junior a devenit cel mai bun jucator la categoria sa de varsta si promite sa recupereze toti banii pe care tatal sau i-a investit in Universitatea Craiova.

Baiatul patronului “U” Craiova a inceput sa isi etaleze calitatile fotbalistice, spre marea bucurie a tatalui sau. Copilul lui Adrian Mititelu, Adita, este component al echipei de juniori nascuti in 1997 a CSJ Stiinta “U” Craiova si a inceput sa fie apreciat de conducatori. “Este un jucator foarte bataios si de mare perspectiva. Are o rautate in sensul bun al cuvantului si acest lucru este mai rar intalnit la asemenea varsta”, a recunoscut Bogdan Pancu, director al CSJ Stiinta Craiova.

Seniorul se umfla-n pene: Imi calca pe urme
Din cauza problemelor pe care le are la clubul fanion al Olteniei, Adrian Mititelu nu are, insa, timp sa-si urmareasca fiul la antrenamente. “Nu vreau sa ma gandesc prea departe. Ar fi prea frumos ca acest talent de care vorbesc antrenorii sa sa confirme si in viitor. Este prematur sa dau un verdict in acest sens. Pana acum nu am prea apucat sa il vad cum joaca. Se pare ca imi calca pe urme. A devenit bataios inca de mic”, a recunoscut Adrian Mititelu, imediat dupa turneul “Ilie Morovan” in care baiatul sau a primit titlul de cel mai bun fotbalist al intrecerii. Aceasta a fost, de fapt, si prima prezenta a sa la un turneu pentru categoria sa de varsta. Pregatit de Ion Ciocan, juniorul familiei Mititelu isi doreste sa aiba ocazia sa evolueze la prima echipa a Universitatii Craiova. Daca tinem cont si de alti jucatori care vin din urma, se poate considera ca viitorul “alb-albastrilor” pare asigurat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.