O invatatoare, cu frica lui Dumnezeu si cu constiinta nepatata fata de profesie, de la o scoala din cartierul Berceni, mi-a relatat o poveste cat se poate de reala si, in acelasi timp, tot atat de ilara. In vacanta de vara a anului trecut, impreuna
O invatatoare, cu frica lui Dumnezeu si cu constiinta nepatata fata de profesie, de la o scoala din cartierul Berceni, mi-a relatat o poveste cat se poate de reala si, in acelasi timp, tot atat de ilara. In vacanta de vara a anului trecut, impreuna cu 20 de prichindei din clasa ei, de a IV-a, a plecat intr-o tabara scolara de pe litoral (dintre cele putine care au mai ramas). Spre surprinderea ei, in locatia cu pricina se astepta sa intalneasca numai grupuri de elevi, nu si de adolescenti, adica vesnic studenti pana la 35 de ani. In loc sa participe la programe educationale special organizate, asa cum era obisnuita doamna invatatoare de-a lungul timpului, ea avand o vechime de peste 15 ani la catedra, copiii ei au asistat la cu totul altceva. „Am ramas oripilata. Intr-o seara, unul dintre elevii mei, Victor, a venit fuga la mine, speriat de parca l-a vazut pe bau-bau: d-na invatatoare, jos, acolo, langa cabinetul medical, doua perechi s-au impreunat, iar putin mai departe, niste baieti mai mari au vrut sa ne oblige pe mine si pe George sa bem dintr-o sticla de vodka ca sa devenim barbati, asa ne-au spus ei“, mi-a marturisit invatatoarea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.