Democratii vor sa „inregistreze“ esecul Aliantei la tribunal. Asa ca l-au mandatat pe Adriean Videanu, presedintele executiv al partidului, sa se ocupe de procedurile necesare. Pe de alta parte, PD si PNL trebuie sa ajunga la o solutie a
Democratii vor sa „inregistreze“ esecul Aliantei la tribunal. Asa ca l-au mandatat pe Adriean Videanu, presedintele executiv al partidului, sa se ocupe de procedurile necesare. Pe de alta parte, PD si PNL trebuie sa ajunga la o solutie amiabila si in ceea ce priveste distribuirea celor sase posturi de deputat ramase vacante si care ar trebui ocupate de urmatorul plasat pe listele Aliantei. Cum Alianta a murit, iar numarul de mandate obtinute difera de la un judet la altul, PD si PNL vor face noi redistribuiri. Pentru a-si imparti egal zestrea electorala, secretarii generali de la PD si PNL, respectiv Vasile Blaga si Dan Motreanu, trebuie sa gaseasca o formula de compromis, dincolo de ce spune legea, care sa le asigure o redistribuire corecta a mandatelor vacante.

PD nu-l vrea pe Becali in PPE
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde a negat ieri ca ar fi avut discutii cu Gigi Becali pentru a facilita intrarea PNG in PPE.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.