In data de 4 iunie, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca reprezentantii PNL, PNTCD si AP s-au inteles pentru a pune bazele unei platforme de centru dreapta. Prim-ministrul a declarat ca intelegerea se va parafa in maximum 20 de zile. De at
In data de 4 iunie, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca reprezentantii PNL, PNTCD si AP s-au inteles pentru a pune bazele unei platforme de centru dreapta. Prim-ministrul a declarat ca intelegerea se va parafa in maximum 20 de zile. De atunci reprezentantii fiecarui partid s-au inteles sa lucreze, separat, pentru cate un proiect de platforma, urmand sa le confrunte si sa ajunga la un document comun. Insa, pana in acest moment, nici unul dintre proiecte nu a fost finalizat. Conform liberalului Dan Motreanu, cel mai probabil, intalnirea in care reprezentantii PNL, PNTCD si AP se vor pune de acord asupra documentului care va legitima platforma va avea loc pe la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.