Focsaneanul Madalin Sorin Enache a devenit campion mondial de arte martiale W.J.K.A, in Olanda, de la frageda vårsta de 10 ani. Pustiul s-a deplasat in Olanda, acolo unde in perioada 8-10 iunie a.c. a avut loc Campionatul Mondial. In urma part
Focsaneanul Madalin Sorin Enache a devenit campion mondial de arte martiale W.J.K.A, in Olanda, de la frageda vårsta de 10 ani. Pustiul s-a deplasat in Olanda, acolo unde in perioada 8-10 iunie a.c. a avut loc Campionatul Mondial. In urma participarii sale de exceptie la aceasta importanta competitie, Madalin-Sorin Enache a obtinut doua medalii de aur si titlul de campion mondial: una individual la kata, categoria 10-11 ani si una pe echipe, la kata sincron. Madalin este fiul unui politist vrancean, iar Corpul National al Politistilor-Biroul Teritorial Vrancea l-a ajutat din punct de vedere financiar pe sportiv pentru a se deplasa in Olanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.