Berbec: Astazi veti rezolva o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme. Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine. Spre seara plecati

Berbec: Astazi veti rezolva o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme. Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine. Spre seara plecati in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita.

Taur: Astazi va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Totusi, nu faceti cheltuieli prea mari!

Gemeni: Astazi sunt schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va intalniti cu persoane importante. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata in toate domeniile. Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten de familie.

Rac: Survin mai multe schimbari de program. Nu va faceti griji, pentru ca totul va iesi bine! Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana mai in varsta, care va ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei.

Leu: Astazi aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

Fecioara: Dimineata reusiti sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

Balanta: Dimineata aveti o stare de spirit excelenta, astfel incat relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care va nemultumeste este situatia financiara.

Scorpion: Dimineata este posibil ca relatiile sentimentale sa fie mai tensionate. Nu va faceti griji! O ruda mai in varsta va ajuta sa intelegeti cum sta problema. Culegeti roadele unei investitii inspirate, incasand o suma frumusica.

Sagetator: Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteti sa finalizati tot ce ati inceput. Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa intoarceti lucrurile in favoarea dumneavoastra.

Capricorn: Dimineata intrati in posesia unui castig financiar consistent si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus. Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Varsator: Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si social. Colaborati foarte bine cu cei din jur si puteti avea succes in societate. Nu va asumati nici un risc, pentru ca puteti pierde o afacere rentabila!

Pesti: Desi aveti o zi incarcata, reusiti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Banii nu intarzie sa apara. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie. Pentru hotararile importante, consultati-va cu cei din familie!

Horoscop furnizat de www.eastrolog.ro


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.