La final de stagiune teatrala, majoritatea actorilor din Bucuresti isi continua munca si pe timpul verii. Pentru a supravietui in acest domeniu, conditia este sa fii mereu activ. Marcel Iures, George Mihaita sau George Ivascu sunt doar cativa dintre
La final de stagiune teatrala, majoritatea actorilor din Bucuresti isi continua munca si pe timpul verii. Pentru a supravietui in acest domeniu, conditia este sa fii mereu activ. Marcel Iures, George Mihaita sau George Ivascu sunt doar cativa dintre actorii care nu au „astampar“ dupa ce stagiunea s-a incheiat. Printre picaturi insa, artistii incearca sa-si faca timp si pentru familie sau relaxarea personala.

Pregatindu-se pentru vacanta de vara, Luminita Gheorghiu face cateva lucrari la casa pe care o are la Busteni, aranjand-o pentru putinele zile in care se va putea relaxa acolo. „Gardul viu a ramas cam in paragina si trebuie ajustat“, ne spune actrita. In afara de asta, Luminita Gheorghiu nu va sta locului nici profesional vorbind. Va fi o vara plina, caci toata luna iulie va fi ocupata cu filmarile la proiectul „Nunta muta“, al lui Horatiu Malaele. Tot vara aceasta, actrita va incepe o colaborare cu regizorul Corneliu Gheorghita. Acesta „este profesor la Toulouse si a castigat un concurs cu scenariul de film pe care l-a scris“ si care nu are, deocamdata, un nume. La mijlocul lunii august , actrita va onora invitatia primita la Festivalul „Anonimul“. Dar, poate, cele mai importante evenimente din familia Luminitei Gheorghiu, in aceasta vara, sunt BAC-ul si admiterea la facultate ale mezinei sale. „Va fi o vara fierbinte si cu foarte multe emotii“, a concluzionat artista.

Inainte de Festivalul de la Edinburgh, relaxare la 2 Mai
Actorul si directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, va avea o vara plina. Saptamana viitoare, acesta va pleca la Praga pentru a incepe filmarile la „Supravietuitorul“, un nou proiect al regizorului Sergiu Nicolaescu. Mai apoi, va face parte si din distributia filmului de debut regizoral al lui Malaele. „Pe 5 iulie, plec la 2 Mai, sa nu mai stiu nimic de nimeni“, spune Mihaita. In luna august, Teatrul de Comedie va participa la Festivalul de Teatru de la Edinburgh cu piesa „Revizorul“. Acolo, trupa va sustine 12 reprezentatii, in 12 zile consecutive. „Va fi foarte obositor, dar merita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.