Dupa ce s-a intors de la Muntele Athos, Gigi Becali a marturisit ca nu mai suporta fumul de tigara, asta dupa ce, cu cateva zile inainte, finantatorul Stelei le interzisese jucatorilor sa fumeze: „Cine trage macar fum zboara din Ghencea. Eu nu
Dupa ce s-a intors de la Muntele Athos, Gigi Becali a marturisit ca nu mai suporta fumul de tigara, asta dupa ce, cu cateva zile inainte, finantatorul Stelei le interzisese jucatorilor sa fumeze: „Cine trage macar fum zboara din Ghencea. Eu nu am nevoie de asa ceva la echipa”. Dupa o serie intreaga de declaratii jignitoare si decizii situate la granita dintre hilar si ridicol, Becali a luat, in sfarsit, o hotarare care ar trebui sa fie inclusa in Regulamentul de Ordine Interioara al oricarui club sportiv. Nu te obliga nimeni sa faci sport de performanta. Daca vrei sa urmezi acest drum, atunci trebuie sa duci o viata eminamente sportiva, fara tutun, bautura sau nopti pierdute prin baruri sau discoteci. Este lesne de imaginat ca un fotbalist fara astfel vicii are capacitati de efort si concentrare mult mai mari in comparatie cu unul care fumeaza sau bea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.