Creatorul de moda italian Gianfranco Ferre (foto), cunoscut ca „arhitect al modei“, a incetat din viata, duminica, la varsta de 62 de ani. Ferre a suferit un atac cerebral si a fost internat, vineri, la sectia de terapie intensiva a spit
Creatorul de moda italian Gianfranco Ferre (foto), cunoscut ca „arhitect al modei“, a incetat din viata, duminica, la varsta de 62 de ani. Ferre a suferit un atac cerebral si a fost internat, vineri, la sectia de terapie intensiva a spitalului milanez San Raffaele. Medicii au confirmat decesul duminica, la ora 21.00. Designerul mai suferise doua infarcte in trecut, dar reusise sa se refaca. Ferre avea si diabet, insa nu se trata si nici nu tinea dieta. Gianfranco Ferre s-a nascut pe 15 august 1944, la Legnano, Italia. In 1969 a absolvit facultatea de Arhitectura a Universitatii din Milan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.