Societatea falimentara Nitramonia Fagaras a scos la licitatie, in luna mai, stadionul cu aceeasi nume, cel de pe care a facut Ionel Ganea pasul spre fotbalul de performanta. In mod suspect, primaria din orasul brasovean a dat dovada de somnolenta si
Societatea falimentara Nitramonia Fagaras a scos la licitatie, in luna mai, stadionul cu aceeasi nume, cel de pe care a facut Ionel Ganea pasul spre fotbalul de performanta. In mod suspect, primaria din orasul brasovean a dat dovada de somnolenta si, astfel, arena a fost cumparata de catre o firma din Bucuresti, SC Capeti Investment SRL. Imediat dupa licitatie, edilii i-au asigurat pe localnici ca vor rascumpara stadionul si ca sportivii vor avea din nou unde sa se antreneze. Primarul democrat al Fagarasului, Ioan Barbuti, a propus ca firma bucuresteana sa primeasca in schimb mai multe terenuri, care totalizeaza 24.500 de metri patrati, dar s-a lovit de opozitia consilierilor liberali. Arena apartinea combinatului Nitramoniei Fagaras, care a fost nevoit sa o scoata la licitatie din cauza intrarii in faliment. Toata lumea se astepta ca baza sa fie cumparata de Primaria Fagarasului, insa trimisii municipalitatii au dat dovada de o indolenta suspecta. Astfel, stadionul “Nitramonia Fagaras“ a ajuns in proprietatea unei societati din Bucuresti, SC Capeti Investment SRL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.