Proprietarii de animale ar putea fi obligati, prin lege, sa-si protejeze animelele. Trei deputati democrati, Ioan Oltean, Augustin Zegrean si Daniel Buda, au conceput un proiect de modificare a legii care ocroteste animalele domestice, proiect prin
Proprietarii de animale ar putea fi obligati, prin lege, sa-si protejeze animelele. Trei deputati democrati, Ioan Oltean, Augustin Zegrean si Daniel Buda, au conceput un proiect de modificare a legii care ocroteste animalele domestice, proiect prin care propun inasprirea pedepselor pentru cei care aplica rele tratamente animalelor. Acestia sustin ca ideea le-a venit dupa ce au vazut, la televizor, oameni care au batut cu bestialitate cai, fara niciun pic de mila. „Ni se pare inadmisibil ca astfel de acte sa fie tolerate. Vom sanctiona, cu severitate, asemenea tratamente aplicate animalelor. Este inadmisibil ca un animal ce nu poate sa risposteze la bestialitatea unor proprietari sau a unor oameni care il folosesc sa nu fie sanctionat sau sa nu raspunda pentru aceste rele tratamente aplicate animalelor“, a precizat Ioan Oltean.

Vot prin Internet


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.