Actorul american Matthew McConaughey a fost ales de publicatia People „cel mai sexy burlac al anului 2007“. Actorul, in varsta de 37 de ani, fotografiat adesea cu bustul gol sau facand sport pe plaja, spune ca nu are un regim particular
Actorul american Matthew McConaughey a fost ales de publicatia People „cel mai sexy burlac al anului 2007“. Actorul, in varsta de 37 de ani, fotografiat adesea cu bustul gol sau facand sport pe plaja, spune ca nu are un regim particular de exercitii fizice. „Pur si simplu imi iubesc viata. Scopul meu este sa fac putin sport in fiecare zi“. Cunoscut din productiile „We Are Marshall“, „Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani“ sau „Sahara“, McConaughey spune ca are standarde inalte in ceea ce priveste femeile. „Imi plac femeile sexy si cu simtul umorului (...) Sa fiu sincer, o femeie cu un simt dezvoltat al umorului este foarte sexy“, a adaugat actorul care a avut mai multe relatii cu dive ale Hollywood-ului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.