Mai multe retele de trafic international de persoane au fost anihilate de catre politistii din judetul Olt. Traficantii promiteau persoanelor locuri de munca bine platite in strainatate, le transportau in diverse tari, unde le sechestrau si le oblig
Mai multe retele de trafic international de persoane au fost anihilate de catre politistii din judetul Olt. Traficantii promiteau persoanelor locuri de munca bine platite in strainatate, le transportau in diverse tari, unde le sechestrau si le obligau sa se prostitueze in cluburi. Politistii au intocmit dosare penale la 11 persoane implicate in patru astfel de cazuri, insa doar unul a fost retinut prin mandat european de arestare.

In „cazul Spania“ au fost puse sub acuzatie trei persoane. Fratii Marius si Elena Ciocan, din municipiul Slatina, si Sorina Gheorghe din Bucuresti au recrutat mai multe persoane din judetul Olt, pe care, sub promisiunea oferirii unui loc de munca bine platit in strainatate, le-au transportat in Spania, unde le-au sechestrat si le-au obligat sa se prostitueze in diverse cluburi.

O alta retea de trafic de persoane care actiona pe filiera Spania era alcatuita din patru membri, toti cu domiciliul in orasul Corabia. Niculina Mihalache, Adrian Gabirel Mihalache, Marinela Mihalache (mama si copii) si Ilie Lautaru (ginere) au racolat opt tinere din judet carora le-au promis un loc de munca in Spania. Fetele au fost insa transportate in strainatate si plasate ca prostituate. Grupul era alcatuit pe doua componente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.