Primele doua dintre cele patru echipe care ne vor reprezenta in cupele europene, Steaua si CFR Cluj, s-au reunit in cursul diminetii de ieri. Mai mult, bucurestenii au si plecat dupa cateva ore spre Valencia pentru primul dintre cele trei cantonamen
Primele doua dintre cele patru echipe care ne vor reprezenta in cupele europene, Steaua si CFR Cluj, s-au reunit in cursul diminetii de ieri. Mai mult, bucurestenii au si plecat dupa cateva ore spre Valencia pentru primul dintre cele trei cantonamente programate in aceasta vara.

Stelistii s-au strans la stadion inca de la ora 7.35, primii sositi fiind Ochirosii, Lungu, Lovin si, normal, Nicolita. Doua dintre noile achizitii, Vatca si Bicfalvi, nu au fost recunoscuti la poarta si au trebuit sa-si spuna numele. Bicfalvi, care a venit pe jos, a vrut sa intre pe alta poarta, el nestiind locatia, dar a fost indrumat de paznici. Printre absenti s-a aflat si fundasul Mihai Pintilii, care a fost dezinformat cu privire la data reunirii. „M-a sunat cineva sa ma anunte ca trebuie sa ma prezint la reunire la data de 23 iunie si nu in 15 iunie. Am aflat cu stupoare ca lotul s-a reunit, iar eu am lipsit. Sincer, nu stiu ce s-a intamplat, dar sper sa nu fi fost rea intentie. Voi veni la Bucuresti cand echipa va reveni din Spania”, a spus fostul jucator al Jiului Petrosani. Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a explicat ca Badoi si Goian nu vor face deplasarea in turneul de pregatire din Spania pentru ca raman in vacanta. El a mentionat ca in schimb vor merge Baciu si Bostina, care momentan raman in lot.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.