Un detinut de la Penitenciarul Jilava care a evadat, ieri dimineata, din incinta Ministerului de Justitie, unde fusese adus la munca, a fost prins de politisti dupa trei ore de cautari. Costel Culea, in varsta de 36 de ani, era condamnat la trei ani
Un detinut de la Penitenciarul Jilava care a evadat, ieri dimineata, din incinta Ministerului de Justitie, unde fusese adus la munca, a fost prins de politisti dupa trei ore de cautari. Costel Culea, in varsta de 36 de ani, era condamnat la trei ani si sase luni pentru furt si isi ispasea pedeapsa in regim semideschis. In baza unui contract incheiat intre Administratia Penitenciarelor si Ministerul de Justitie, detinutul lucra o zi pe saptamana in aceasta institutie, la curatenie. Potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), ieri dimineata, in jurul orei 10.20, acesta a disparut de la punctul de lucru. El se afla impreuna cu alti trei detinuti in supravegherea unui gardian din Penitenciarul Jilava.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.