Joi, 21 iunie, la ora 20.00, la Sala Polivalenta artistii adevarati le dau inca o lectie pseudovedetelor care urca pe scena doar pentru a-si etala silueta mult prea dezgolita si lipsa de talent mult prea evidenta. Astfel, Romanian Live Orchestra va
Joi, 21 iunie, la ora 20.00, la Sala Polivalenta artistii adevarati le dau inca o lectie pseudovedetelor care urca pe scena doar pentru a-si etala silueta mult prea dezgolita si lipsa de talent mult prea evidenta. Astfel, Romanian Live Orchestra va fi primul spectacol live cu orchestra care debuteaza in Romania. Artisti consacrati care si-au dovedit talentul in competitii de top, multe dintre ele internationale, ne cer inca o data, pe drept cuvant, aplauzele. Mihai Traistariu, Andra, Elena Gheorghe (fosta solista Mandinga), Nico si Paula Seling vor canta live, asa cum de altfel sunt obisnuiti, acompaniati de o orchestra formata din tineri studenti si absolventi de Conservator. Inedit in cadrul acestui spectacol este faptul ca artistii invitati pentru spectacolul de joi vor interpreta piese din repertoriul international.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.