Razboiul dintre George Copos si suporteri s-a intensificat in ultimele zile. Blogul patronului rapidist a devenit terenul de lupta dintre cele doua parti. Incercand sa-si imbuneze adversarii, Copos a propus cooptarea in Consiliul de Administratie al
Razboiul dintre George Copos si suporteri s-a intensificat in ultimele zile. Blogul patronului rapidist a devenit terenul de lupta dintre cele doua parti. Incercand sa-si imbuneze adversarii, Copos a propus cooptarea in Consiliul de Administratie al FC Rapid a unui reprezentant al fanilor, fapt ce a starnit reactii adverse. Patronul chiar a supus spre dezbatere un scenariu, conform caruia el s-ar retrage de la carma clubului si acesta ar fi preluat de “popor”.

Dupa ce a incercat sa renunte la blogul sau, satul de avalansa de injuraturi si mascari, George Copos a revenit la sentimente mai bune incercand sa refaca dialogul cu suporterii. Mai mult, acesta le propune acestora un scenariu, in 9 puncte (toate incheiate cu intrebari ironice adresate suporterilor), in care el se retrage de la carma echipei si conducerea este preluata de reprezentantii “poporului”. Reactia nu a fost cea scontata, suporterii spunand ca prefera sa mearga in 'B>> alaturi de echipa numai sa scape de patron. „M-am uitat putin peste comentariile voastre postate pe blog si vad ca unii ma injura la greu. Sunt acuzat ca sunt comunist, ca sunt prea preocupat de crearea de valoare adaugata, ca sunt dependent de munca, ca fiica mea face studii in SUA. Nu ma supar. Nu pot insa nici sa spun ca ma bucur sau ca ma simt confortabil. Ceea ce ma face sa continui dialogul cu voi este convingerea mea ca ceea ce scrieti - pro sau contra mea - izvoraste din preocuparile, dragostea si interesul vostru fata de Rapid. Contrar celor afirmate de curand de unul dintre actionarii super - minoritari ai Rapidului, cum ca noi nu am fi de acord cu cooptarea unor suporteri reprezentativi ai Rapidului in structurile acestuia, va anunt pe aceasta cale ca dorim ca din Consiliul de Administratie sa faca parte si un reprezentant al celor care iubesc si sprijina Rapidul. Dorim ca, prin acest gest, sa dam posibilitatea suporterilor adevarati, care pot renunta la invective in favoarea unui dialog rational si eficient, sa devina membri in CA“, scrie George Copos, printre altele, pe blog. Acesta a incercat sa dea astfel o dubla lovitura, sa-l mai puna o data la colt pe Jean Valvis si sa-i atraga de partea lui pe suporterii dornici de functii in cadrul clubului.

'Retorici ieftine, de tånar utecist>>
Suporterii nu au gustat foarte tare propunerea lui George Copos, acesta fiind din nou atacat in termeni duri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.