Celebri pentru numarul record de divorturi si impacari, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se afla in permanenta in atentia presei. De data aceasta, subiectul il constituie acuzatiile pe care Bahmu le-a lansat la adresa Zanei Surprizelor, Andreea
Celebri pentru numarul record de divorturi si impacari, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se afla in permanenta in atentia presei. De data aceasta, subiectul il constituie acuzatiile pe care Bahmu le-a lansat la adresa Zanei Surprizelor, Andreea Marin. In primul rand, Adriana spune ca are o problema de comunicare cu prezentatoarea de la TVR: “Ii recomand sa-si schimbe ofiterul de presa. Am incercat de nenumarate ori sa iau legatura cu ea, dar nu am reusit. O vedeta de talia ei trebuie sa stie cum sa-si construiasca o relatie cu presa”.

Alte critici pe care Adriana le aduce Andreei sunt legate de infatisarea Zanei. In emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, Bahmu o critica dur pe sotia lui Banica jr, fiind de parere ca este ridicol, atunci cand esti persoana publica, sa apari cu bigudiuri in cap, pe strada: “Este inadmisibil sa se comporte asa. Asta inseamna lipsa de respect fata de publicul ei. Mi se pare ridicol sa iesi pe strada cu bigudiuri in par. O vedeta de prima mana trebuie sa aiba o atitudine demna de statutul ei”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.