Atacantul rapidist Ionel Ganea, fost dinamovist pana iarna trecuta, s-a saturat sa mai fie platit de George Copos. „Nu stau la mila lui Copos“, a spus acesta. Astfel, ieri, Ganita si-a luat jucariile si a plecat la Timisoara, la o echipa
Atacantul rapidist Ionel Ganea, fost dinamovist pana iarna trecuta, s-a saturat sa mai fie platit de George Copos. „Nu stau la mila lui Copos“, a spus acesta. Astfel, ieri, Ganita si-a luat jucariile si a plecat la Timisoara, la o echipa care tocmai a ramas fara palmares si care nu va evolua in nici o cupa europeana.

Atacantul Ionel Ganea a confirmat, ieri, ca vrea sa plece de la Rapid pentru ca nu intentioneaza sa stea la mila principalului actionar al clubului giulestean, George Copos. „Am discutat la telefon cu domnul Copos si mi-am exprimat dorinta de a pleca de la Rapid. Daca dansul vrea sa-mi duc contractul pana la sfarsit, mi-l voi duce, pentru ca eu imi respect contractele. Dar sa se stie ca eu nu stau la mila lui George Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.