Romanii se vor putea rasfata intr-un centru de sanatate de patru stele. ProEstetica Sana Bali-Spa si-a deschis portile zilele trecute in localitatea Cornu. Centrul este amenajat in stil asiatic, cu decoruri si mobilier din lemn de tec sculptat si bam
Romanii se vor putea rasfata intr-un centru de sanatate de patru stele. ProEstetica Sana Bali-Spa si-a deschis portile zilele trecute in localitatea Cornu. Centrul este amenajat in stil asiatic, cu decoruri si mobilier din lemn de tec sculptat si bambus, aduse direct din insula Bali.
ProEstetica Sana Bali-Spa are in componenta o sala de fitness si gimnastica medicala, piscina acoperita pentru aqua-jogging si inot. Pentru relaxare se ofera bai in jacuzzi, masaje balineze sau shiatsu, sauna, presopunctura.
Cei interesati pot opta si pentru antrenamente de tenis, baschet, golf, plimbari pe role sau cu bicicleta, lectii de dans, calarie sau drumetii.
Pentru schimbarea metabolismului sunt practicate mai multe tipuri de diete (post, ovolactovegetarian sau hipocaloric) care au la baza produse naturale, ecologice.
''Finalizarea constructiei a durat doi ani de zile, iar investitia se ridica la 2 milioane euro.
Serviciile vor urmari conceptul Dream de ingrijire holistica. Un om va veni aici nu numai sa se relaxeze, ci va urma si o dieta, activitati fizice, tratamente. Tot programul se va desfasura sub supraveghere medicala'', ne-a declarat dr. Dana Jianu, unul dintre initiatorii acestui proiect.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.