Una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, Sandra Bullock revine pe marile ecrane din Romania cu thriller-ul Premonitia/Premonition. Cunoscuta mai mult datorita rolurilor sale din comedii, in special cel din Miss Congeniality/Miss Agent S
Una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, Sandra Bullock revine pe marile ecrane din Romania cu thriller-ul Premonitia/Premonition. Cunoscuta mai mult datorita rolurilor sale din comedii, in special cel din Miss Congeniality/Miss Agent Secret, unde da viata unui ofiter de politie timid, Sandra Bullock isi uimeste de aceasta data fanii cu un rol atipic pentru repertoriul sau actoricesc.
Filmul ''spune'' povestea Lindei Hanson (Sandra Bullock), aparent o femeie fericita, care traieste intr-o casa frumoasa, alaturi de sotul si fiicele sale. Viata ei este perfecta, pana in ziua in care primeste devastatoarea veste ca sotul ei, Jim (Julian McMahon), a murit intr-un cumplit accident de masina. "Premonitia" va rula din 15 iunie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex si Movieplex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.