Posturile OTV, National TV si B1 TV sunt televiziunile care au cele mai multe amenzi primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pe care nu le-au platit sau pentru care nu au facut dovada platii, potrivit unui raport al serviciului Jur
Posturile OTV, National TV si B1 TV sunt televiziunile care au cele mai multe amenzi primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pe care nu le-au platit sau pentru care nu au facut dovada platii, potrivit unui raport al serviciului Juridic si Reglementari din CNA.
OTV are amenzi neachitate sau pentru care nu a facut dovada achitarii in valoare de 425.000 de lei, National TV, in valoare de 73.000 de lei, iar B1 TV, in valoare de 50.000 de lei. Posturile Antena 1 si Prima TV nu au platit sau nu au facut dovada platii unor amenzi in valoare de cate 42.500 de lei, pentru fiecare post de televiziune, iar TVR nu a facut dovada platii unor amenzi in valoare de 39.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.