iNES TV implementeaza pe piata din Romania solutia de plata Triple Pay, care presupune achitarea unei singure facturi pentru televiziune digitala, telefonie si Internet. Decizia companiei este strans legata de interesul din ce in ce mai mare al roman
iNES TV implementeaza pe piata din Romania solutia de plata Triple Pay, care presupune achitarea unei singure facturi pentru televiziune digitala, telefonie si Internet. Decizia companiei este strans legata de interesul din ce in ce mai mare al romanilor pentru un astfel de serviciu, fiind in stransa conexiune cu ceea ce se intampla pe pietele europene. Un studiu realizat de compania InsightExpress pe piata din Europa, si citat de iNES IPTV, arata ca aproximativ 90% dintre utilizatorii de servicii broadband din Europa sunt interesati de optiunile de tip Triple Play, care sa concentreze serviciile video, de voce si de date intr-un pachet oferit de un singur provider. Totodata, 86% dintre acestia considera ca optiunea Triple Play ar creste eficienta serviciilor pentru clienti, un aspect de care in prezent acestia nu sunt satisfacuti. Alta caracteristica apreciata de clienti este calitatea imaginii si a sunetului receptionate.
"Si consumatorii din Romania sunt din ce in ce mai atrasi de serviciile integrate, de tip Triple Play, avantajele principale fiind interactivitatea IPTV si faptul ca beneficiaza de trei servicii diferite pentru care achita o singura factura unui singur operator, ceea ce ii scuteste de eforturile suplimentare si de timpul pierdut pana acum pentru a plati trei facturi la operatori diferiti", explica Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Division. Televiziunea IPTV (prin Internet Protocol) este caracterizata de transmiterea digitala, cu o acuratete maxima a semnalului TV, posibilitatea de personalizare si flexibilitate in utilizare. Printre serviciile IPTV se numara peste 100 de canale TV digitale, Ghid Interactiv de Programe (IPG), sunet Dolby Digital, Control Parental (stabilirea orelor de acces si a canalelor) si accesul online. iNES NET este a doua componenta a Triple Play, ce ofera acces rapid la Internet prin fibra optica.
Utilizatorii pot opta pentru o serie de servicii suplimentare: solutii firewall, configurare si administrare servere Linux, solutii de filtrare si de securitatea datelor. Potrivit iNES IPTV, telefonia iNES TEL permite utilizatorului sa aloce mai putini bani convorbirilor telefonice. Acesta poate verifica in permanenta traficul si costurile prin interfata de acces online puse la dispozitie pe site-ul providerului. Apelurile catre destinatii internationale sunt rutate de iNES catre partenerii din strainatate si de acolo mai departe catre retelele de telefonie din intreaga lume. iNES IPTV este primul serviciu din Romania care ofera televiziune prin IP (Internet Protocol). Serviciul IPTV (sau "TV over IP"), disponibil in doar cateva orase ale lumii este oferit de iNES clientilor, prin intermediul retelei proprii de fibra optica, utilizand o conexiune FTTH (Fiber-to-the-Home), incepand cu 1 octombrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.