Century 21 Real Estate LLC, cel mai mare francizor de real-estate la nivel global, si-a anuntat intrarea pe piata din Romania prin semnarea unui acord exclusiv pentru acordarea francizei master catre Century 21 Romania si prin deschiderea unui birou
Century 21 Real Estate LLC, cel mai mare francizor de real-estate la nivel global, si-a anuntat intrarea pe piata din Romania prin semnarea unui acord exclusiv pentru acordarea francizei master catre Century 21 Romania si prin deschiderea unui birou de reprezentanta la Bucuresti, informeaza un comunicat al companiei. Decizia de intrare pe piata a fost stimulata de "cresterea spectaculoasa a acestui domeniu in Romania, sustinuta de multiplele oportunitati ce apar ca urmare a aderarii la Uniunea Europeana", a declarat Gabriel Alexandru, vicepresedinte Century 21 Romania.
Potrivit acestuia, obiectivul Century 21 pentru piata romaneasca este crearea unei retele de agentii afiliate care sa ofere servicii imobiliare profesionale, iar target-ul il reprezinta agentiile imobiliare mici si mijlocii care, prin afiliere, vor beneficia de pregatire profesionala si de suport zilnic in activitate. "Prin reteaua de agentii afiliate, ne vom adresa atat clientilor autohtoni si dezvoltatorilor imobiliari, cat si fondurilor de investitii din strainatate ce doresc sa obtina randamentele ridicate pe piata imobiliara din Romania", a precizat Madalina Voicu, Franchise Administration Manager al companiei.
Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21®. Reteaua este alcatuita din peste 8.000 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in peste 40 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.