Ultima editie a emisiunii „Faimosii“, moderata de Catalin Maruta, s-a lasat cu acuzatii grave din partea uneia dintre participante. Imediat dupa eliminare, Luminita Culea a declarat, in direct, spre stupoarea gazdelor show-ului, ca a fos
Ultima editie a emisiunii „Faimosii“, moderata de Catalin Maruta, s-a lasat cu acuzatii grave din partea uneia dintre participante. Imediat dupa eliminare, Luminita Culea a declarat, in direct, spre stupoarea gazdelor show-ului, ca a fost hartuita sexual de compozitorul Viorel Gavrila. Acesta i-ar fi propus sa intretina relatii intime cu el, in schimbul sprijinului in cariera muzicala. Mai mult, fata ar fi fost amenintata ca, daca nu accepta targul, isi poate lua adio de la un viitor in muzica. Cateva vedete feminine autohtone ne-au declarat ca nu li s-a intamplat, pana acum, sa primeasca avansuri insistente si nedorite din partea vreunui crai potent, care sa le promita marea cu sarea in show-biz. Cu toate astea, ele sunt constiente de existenta numeroaselor cazuri de hartuire sexuala, intalnite in orice domeniu de activitate, si cu atat mai mult intr-o lume in care silicoanele si fustele scurte sunt principalele puncte de reper.

Cu putin timp in urma, la TVR a debutat o emisiune de tip „Megastar“, ce isi propune sa descopere si sa promoveze noi talente. „Creatori de vedete“ au fost alesi „ geniul“ compozitorilor de muzica moderna din Romania, Marius Moga, si iubitul Andrei, Catalin Maruta. Una dintre participantele la ultima editie a show-ului „Faimosii“ a facut, in direct, spre stupoarea gazdelor emisiunii, acuzatii de hartuire sexuala. Dupa eliminarea din concurs, fata a declarat ca sansele i-au fost distruse de compozitorul Viorel Gavrila, dupa ce ea a refuzat propunerea de sex facuta de acesta in schimbul unei cariere in muzica.

Ultima editie a emisiunii-concurs „Faimosii“ s-a lasat cu acuzatii grave din partea unei participante. Dornica sa traiasca destinul glamour al vedetelor, Luminita Culea s-a inscris in competitia de la TVR. Publicul votant nu a considerat insa ca are potentialul unei stele a muzicii romanesti, asa incat cantareata in devenire a fost eliminata dupa cateva probe. Suparata din cauza esecului, fata nu a stat prea mult pe ganduri si a spus tot ce avea pe suflet. Astfel, Luminita l-a acuzat pe compozitorul Viorel Gavrila ca ar fi hartuit-o sexual. Muzicianul i-ar fi facut acesteia o oferta de sex, contra sprijinului in domeniul carierei. Mai mult, cand tanara l-a refuzat, Gavrila i-ar fi promis ca nu va avea niciodata o cariera muzicala daca nu accepta sa-i faca pe plac. Luminita Culea a lasat de inteles ca muzicianul s-a tinut de promisiune, punand esecul de la „Faimosii“ pe seama unei interventii rauvoitoare din partea lui Viorel Gavrila.

Totul se invårte in jurul sexului
Nu exista dovezi evidente ale acuzatiilor Luminitei Culea. Contactata de noi, Luminita ne-a declarat ca nu are nimic de comentat si ca oricum problema o priveste personal, uitand ca a lansat acuzatii deosebit de grave, fara a avea vreo acoperire. Insa este cert ca hartuirea sexuala este un fenomen care exista in orice domeniu de activitate. Sefilor plictisiti de munca de birou li se pare mai interesant decolteul apetisant sau fundul bombat al secretarei care, de multe ori, face mai mult decat cafeaua, in speranta unei avansari. Chiar si unii politicieni uita cateodata de functia pe care o detin si cad in pacat, facand avansuri insistente cui si cand nu trebuie. Aceste practici sunt cu atat mai des intalnite in lumea frivola a show-biz-ului, plina de fete care trebuie sa fie sexy si unde ceea ce conteaza cel mai mult este sa ai un „spate“ care sa te mentina in topuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.