Astazi, in Parcul Izvor, de la ora 19.00, trupele Taxi, Timpuri Noi, Iod si Florin Chilian vor marca, printr-un concert, Ziua Internationala a Donatorului de Sange. Trupele vor promova, prin acest eveniment, necesitatea donarii voluntare si neremune
Astazi, in Parcul Izvor, de la ora 19.00, trupele Taxi, Timpuri Noi, Iod si Florin Chilian vor marca, printr-un concert, Ziua Internationala a Donatorului de Sange. Trupele vor promova, prin acest eveniment, necesitatea donarii voluntare si neremunerate de sange, spune dr. Andreea Lavrov de la Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate, coordonatorul proiectului „Daruieste viata. Doneaza sange“.

„Am donat sange prima data cand am fost solicitat pentru aceasta campanie, dar am sa o fac de acum incolo mai des, fie si din simplu egoism, pentru ca m-am simtit bine dupa ce am donat sange“, a declarat Dan Teodorescu, de la Taxi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.