Omul de afaceri Nicolae Ratiu, fiul fostului lider taranist Ion Ratiu, investeste circa 30 de milioane de euro in constructia, in vecinatatea parcului Carol din Bucuresti, a unui ansamblu imobiliar care cuprinde 154 de apartamente. „Este vorba
Omul de afaceri Nicolae Ratiu, fiul fostului lider taranist Ion Ratiu, investeste circa 30 de milioane de euro in constructia, in vecinatatea parcului Carol din Bucuresti, a unui ansamblu imobiliar care cuprinde 154 de apartamente. „Este vorba de patru blocuri, a caror constructie a inceput in toamna anului trecut si se va incheia in primavara lui 2008. Acesta este primul meu proiect rezidential din Romania“, a declarat Nicolae Ratiu, care a adaugat ca cele 154 de apartamente au necesitat o investitie de 30 de milioane de euro. In afara acestui proiect, Ratiu mai investeste 15 milioane de euro intr-un centru comercial la Turda, ale carui lucrari de constructie vor incepe in aceasta vara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.