Presedintele american George W. Bush a ramas fara ceas, in numai cateva secunde, in timpul unei bai de multime facute duminica in Albania, in localitatea Fushe Kruje, potrivit imaginilor surprinse de televiziunile albaneze, care circula pe internet
Presedintele american George W. Bush a ramas fara ceas, in numai cateva secunde, in timpul unei bai de multime facute duminica in Albania, in localitatea Fushe Kruje, potrivit imaginilor surprinse de televiziunile albaneze, care circula pe internet prin intermediul YouTube.

Bush avea la mana stanga un ceas cu o curea inchisa la culoare. Ceasul dispare inca din primele momente in care presedintele ia contact direct cu multimea, dupa o intalnire cu oameni de afaceri pe care a avut-o duminica la Fushe Kruje, la circa 30 de kilometri nord de Tirana. Aflat in mijlocul oamenilor, Bush a inceput sa dea mana cu simpatizantii sai, care, din ce in ce mai entuziasti, au incercat sa-i prinda mana si sa-l atinga. Ceasul dispare in momentul in care pe antebratul stang al presedintelui american se aflau mai multe maini care il strangeau viguros. O mana zaboveste chiar ceva mai mult pe incheietura presedintelui, potrivit imaginilor surprinse de televiziunile albaneze.

Mai popular decåt o vedeta de la Hollywood
Obisnuit mai mult sa se tina la distanta de manifestatiile impotriva razboiului, Bush a redescoperit, duminica, in fostul bastion comunist albanez, bucuria bailor de multime in strainatate. Ca si cum ar fi fost in campanie in propria sa tara, fara sacou, fara cravata, cu manecile camasii suflecate, Bush a strans mainile simpatizantilor, i-a lasat pe altii sa se agate de el in mod periculos, spre disperarea garzilor de securitate, care il tineau de mijloc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.