BitDefender Antivirus Plus v.10 a primit in cursul acestei luni inca o certificare Virus Bulletin 100% pentru sistemele de operare Windows XP, cu mentiunea ca a fost printre putinele aplicatii antivirus care nu au returnat niciun rezultat fals in pr
BitDefender Antivirus Plus v.10 a primit in cursul acestei luni inca o certificare Virus Bulletin 100% pentru sistemele de operare Windows XP, cu mentiunea ca a fost printre putinele aplicatii antivirus care nu au returnat niciun rezultat fals in privinta fisierelor analizate. In ultimii 2 ani, BitDefender a obtinut toate certificarile VB100% la care a participat, totalizand peste 10 distinctii din partea companiei britanice Virus Bulletin.
Certificarea VB100% este apreciata ca fiind una dintre cele mai importante din domeniu si reprezinta deja o cerinta obligatorie in evaluarea performantei unui produs antivirus. Testele atesta capacitatea unei solutii de securitate a datelor de a detecta 100% virusii aflati in circulatie. WildList Organization (http://www.wildlist.org) colecteaza lunar virusi raportati de catre experti antivirus din intreaga lume si alcatuieste lista virusilor "In the Wild" (aflati in circulatie). Virus Bulletin testeaza periodic solutiile antivirus, folosind aplicatiile malitioase "In the Wild". Doar acele produse care asigura protectie totala in fata acestor amenintari primesc certificarea VB 100%.
"BitDefender Antivirus Plus este deja un produs matur, iar tehnologia avansata de detectare euristica, proprietara BitDefender, face din acest produs alegerea favorita pentru producatorii de solutii care au nevoie de un motor de scanare deosebit de bun", a declarat John Hawes, Virus Bulletin Technical Consultant. John Hawes este unul dintre inginerii care realizeaza testarile tehnice comparative ale produselor antivirus.
BitDefender seteaza noi standarde in industria IT de securitate la nivel mondial si este unul dintre cei mai puternici furnizori de astfel de solutii. Pachetul analizat include aplicatii antivirus, firewall, filtre antispam, antiphishing, antispyware si tehnologia de detectare B-HAVE, care analizeaza euristic amenintarile potentiale din fiecare aplicatie, spune Virus Bulletin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.